Theater DoeDag voor kleuters in Geertruidenberg e.o

  Toeristisch Platform Geertruidenberg nodigt iedereen van 4 tot en met 6 jaar uit voor een actief winters meespeelavontuur van De Vlinderfabriek, op zaterdag 22 december in Cultureel Centrum de Schattelijn! Zij opent deze dag speciaal haar deuren voor alle kleuters uit Geertruidenberg en omgeving.

  Tijdens een 2 uur durend avontuur zien de kleuters eerst een
  korte voorstelling gespeeld door de acteurs van de Vlinderfabriek. Deze voorstelling loopt vloeiend over in een speelse workshop vol toneel, zang en dans, waarbij plezier en fantasie voorop staat. Het avontuur wordt afgesloten met een heuse voorstelling voor de ouders.
  Alle kleuters spelen als echte acteurs en actrices mee in een Wintersprookje samen met de acteurs van de Vlinderfabriek. Een voorstelling over het jaargetijde van ijs en sneeuw, belangrijk bezoek en een zelfverzonnen avontuur met koude voeten!

  Meedoen aan de Theater DoeDag kan in de ochtend van 10.00 – 12.00 uur of in de middag van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname kost € 2,50 per kind en aanmelden kan via onderstaande flyer of via Agenda & Tickets op www.theek5.nl. Aanmelden kan tot 19 december, daarbij geldt: vol = vol!

  De Theater DoeDag voor Kleuters is een nieuw initiatief van het Toeristisch Platform Geertruidenberg i.s.m. de Vlinderfabriek en vindt plaats in Cultureel Centrum De Schattelijn. De Vlinderfabriek heeft voor deze dag speciaal een voorstelling en workshop ontwikkeld.

  > Klik hier voor de flyer van deze activiteit.