BSO-kinderen Villa Fiesta studeren Pestmusical in

  Basisschool De Wilsdonck en kinderopvangcentrum Villa Fiësta zijn elkaars buren aan de Rembrandtlaan. Voor en na schooltijd en tijdens de schoolvakanties vangt ‘de Villa’ de kinderen op, die ook gewoon van hun vertrouwde schoolplein gebruik mogen maken. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk.
   
  De afgelopen weken oefenden de kinderen in de speelzaal van de school de musical ‘Pestkop! Jij of ik?’ in. Onder leiding van ‘meneer Huub’ van Scattando Music School uit Geertruidenberg werd er door de jongere en oudere kids hard geleerd op de teksten en de liedjes.
   
  Fleur is de hoofdpersoon. Ze wordt gepest omdat ze goed kan leren en karate als hobby heeft. Fleur overwint haar angst, doet mee aan het Open Podium en……….wint de eerste prijs!
   
  Dinsdagavond keken de trotse ouders in de aula van de school naar de verrichtingen van hun kind. Daarna was er nog een gezamenlijk etentje in ‘de Villa’. Een dag later speelden de ‘acteurs en actrices’ maar liefst twee voorstellingen voor hun schoolgenootjes. Die waren duidelijk ook trots op hun medeleerlingen. Een musical over een belangrijk onderwerp en een zeer geslaagde samenwerking tussen de buren.