4e editie van het Internationaal Stiltefestival

    Van 13 t/m 18 juni 2017 vormt het centrum van Breda wederom het podium voor het Internationaal Stiltefestival! Met een programma vol dans, mime, poppen- en schimmenspel, beeldende voorstellingen en spectaculaire acts richt het festival zich speciaal op kinderen, hun familie en begeleiders. Als enige in Europa brengt het Stiltefestival zoveel non-verbale voorstellingen bijeen voor een jong publiek.

    Het festival biedt de Stilte een platform voor talentontwikkeling. Onder de vlag van de Stilte creĆ«ren talentvolle makers een productie. We presenteren onder andere werk van choreografen Jack Gallagher, Gertien Bergstra, Femke Somerwil, Gleen Orlando Mardenborough, Félix Duméril, Misato Inoue, Jenia Kasatkina en Annemijn Rijk.

    Naast de openbare voorstellingen zijn er volop mogelijkheden voor scholen om een bezoekje aan het festival te brengen. Komt dat even niet uit? Dan komt het festival naar school toe! Mail voor meer informatie naar info@stiltefestival.nl of bel het kantoor van de Stilte via 076-5138125.

    Het programma voor scholen en kinderdagverblijven is op de www.stiltefestival.com te zien!